Coastal Concepts | recreatieontwikkeling

Coastal Concepts initieert, ontwikkeld en realiseert recreatief vastgoed van bijzondere en hoogwaardige kwaliteit op de Waddeneilanden en in de kustgebieden van Nederland. De interactie met natuur en de zee zijn hierbij een centraal thema.

Visie op kustrecreatie

De kust is ons lief. Van hieruit kijk je uit over de enige wildernis die we hebben. Dit geeft het Nederlandse Kustgebied iets onmiskenbaar 'rauws' en tevens iets 'woest-aantrekkelijks'. Wij vinden dat onze prachtige kuststreken betere en mooiere recreatievoorzieningen moeten krijgen. Niet alleen met het oog op vakantiegangers en rustzoekers, maar ook met het oog op de natuur.

Kwaliteit, design en locatie

Wij trachten in onze ontwikkelingen combinaties te zoeken tussen vernieuwende en verantwoorde acrhitectuur en een hoog comfortniveau. Respect is hierbij een sleutelbegrip: respect voor de prachtige natuurlijke omgeving. Dat uit zich in een bescheidenheid in vorm en een passend materiaalgebruik. Tevens trachten wij altijd natuurbewust te bouwen.

Daarnaast zijn onze projecten gelegen op unieke locaties en zijn hiermee een buitenkans voor iedereen die op zoek is naar een tweede huis in de natuur en in de nabije omgeving van de Nederlandse kust. De kwaliteit van de architectuur en de gewilde locatie garanderen bovendien een waardevaste investering waarmee u een aantrekkelijk rendement kunt behalen. 

Creatieve oplossingen

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en creatieve oplossingen. Wij zijn daarom zeer geinteresseerd in plannen en ideeen over kustrecreatie en vastgoedprojecten.

Neem contact met ons op!

Projecten
Coastal Concepts

Coastal Concepts initieert, ontwikkeld en realiseert recreatief vastgoed van bijzondere en hoogwaardige kwaliteit op de Waddeneilanden en in de kustgebieden van Nederland.

De interactie met zowel de natuur als met de zee staan hierbij centraal. U zult onze unieke projecten dan ook altijd aantreffen op loopafstand van natuurgebieden of het strand.

Meer over Coastal Concepts »

Contactgegevens

Coastal Concepts
Maelsonstraat 26
1624 NP Hoorn
T. +31(0)229-767191

Contact »
Route »

© copyright 2019 - Coastal Concepts