Duingolf Ameland

8 schitterende ruime designwoningen aan de golfbaan
Op de westelijke punt van Ameland, aan de rand van het uitgestrekte duingebied, wordt een klein groepje bijzondere vakantiehuizen ontwikkeld, waar u volop kunt genieten van natuur, ruimte en sport.

De acht luxe en onderkelderde villa’s van Duingolf Ameland zijn stijlvol ontworpen, met verrassende doorzichten en veel ruimte. De woningen beschikken over veel ruimte, onder meer door de aanwezigheid van een souterrain. Dit nieuwe project is een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een tweede huis op een van onze Waddeneilanden. Ameland is daarvan niet de minste. Het is een paradijs is voor natuurliefhebbers en rustzoekers, maar ook voor wandelaars, fietsers en watersporters. Duingolf Ameland biedt hiernaast nog meer sportieve ontspanning: op een steenworp afstand van de villa’s bevindt zich de prachtige Golfbaan d’Amelander Duinen.

Architectuur en indeling

De luxe vakantievilla’s van Duingolf zijn elk meer dan een volwaardig tweede huis. Ze tellen twee verdiepingen en zitten vol creatieve vondsten om de ruimtelijkheid te vergroten. De hoofdvorm van de bebouwing, met de diagonale scheiding, is een opvallende architectonische verschijning. De kwaliteit van de afweking van de buitenzijde met natuurlijke materialen geven het geheel een aangenaam moderne, maar ook rustieke uitstraling.

De indeling is ruim en luxueus. Op de begane grond ligt een zeer ruime, zonnige woonkamer die een geheel vormt met de bijzonder fraai ontworpen designkeuken die u alle comfort biedt. Deze ruimtes kunnen langs twee zijden geopend worden naar het terras en de tuin. Op de begane grond is verder een riante slaapkamer met luxe badkamer gerealiseerd. Daarnaast is er natuurlijk een entree met een hal die onder meer toegang verschaft tot het souterrain.

Souterrain

In het souterrain bevinden zich twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer. Door de plaatsing van zogenaamde ‘koekoeks’ is ook hier het daglicht ruimschoots aanwezig. Extra optie: Uitgebreid souterrain Tegen een meerprijs kan het souterrain worden uitgebreid met een extra slaapkamer met een bijbehorende luxe badkamer. Daarnaast is er in deze uitbreidingsoptie voldoende ruimte voor een extra berging, een sauna of andere wellnessfaciliteiten.

Locatie


Video


Impressies


Projecten
Coastal Concepts

Coastal Concepts initieert, ontwikkeld en realiseert recreatief vastgoed van bijzondere en hoogwaardige kwaliteit op de Waddeneilanden en in de kustgebieden van Nederland.

De interactie met zowel de natuur als met de zee staan hierbij centraal. U zult onze unieke projecten dan ook altijd aantreffen op loopafstand van natuurgebieden of het strand.

Meer over Coastal Concepts »

Contactgegevens

Coastal Concepts
Maelsonstraat 26
1624 NP Hoorn
T. +31(0)229-767191

Contact »
Route »

© copyright 2019 - Coastal Concepts